štvrtok 28. októbra 2010

Rož. Bystré - Dedinky 8:1 ( 4:0 )

3.10. 2010 11. kolo

Bystrania potvrdili svoju momentálnu dobrú formu a súperovi z Dediniek dali 8 gólov. Strelecky opäť exceloval Ján Urban ml., keď strelil 5 gólov. 2 góly dal Minčík a jeden Leng.
Gólové hody začal Leng v 8. minúte, keď strelou z vyše 20 metrov trafil ľavý horný roh brány hostí.1:0 Tlak Bystrého bol sústavný a čakalo sa na ďalšie góly. Šance Čapa a Urbana sa ešte neujali no v 22. minúte unikol po ľavej strane Minčík a technickou strelou prehodil vybiehajúceho brankára hostí. 2:0 Tretí gól pridal Urban ml. v 28. minúte po individuálnej akcii. 3:0 V 35. minúte po vyšachovaní obrany Dediniek , Urban pohodlne zvýšil na 4:0. Dedinky sa v 1. polčase na dostrel Máťašovej brány nedostali. V druhom polčase bystrania pokračovali v nátlakovej hre. V 54. minúte prenikol za chrbát obrany hostí Urban a presne zakončil na 5:0. V 57. minúte po ďalšej peknej akcii Urban zvýšil už na 6:0. Hostia sa dostali k slovu až v 62. minúte , keď využili stratu lopty Hajduho a strelili aspoň čestný gól.6:1 Ďalšie tutovky spálili Minčík, Leng, Valko, Čapó, Urban 3x. Od ešte väčšieho debaklu zachránil hostí brankár a nepresná koncovka domácich. V 82. Minúte pridal 7. gól Minčík a v samom závere po rohu Minčíka, Urban hlavou uzavrel gólový účet.
Pred 50 divákmi rozhodoval Poťmák.
Zostava Bystrého : Máťaš, Uhrin, Fabian, Galata, Hajdu, Demko, Leng, Čapó, Rusnyák, Minčík, Urban ml. Striedali : Valko, Krága, Bernát

Žiadne komentáre: