nedeľa 22. augusta 2010

Gemerská Poloma ,,B“ – Rož. Bystré 0:2 ( 0:2 )

21.8. 2010 3.kolo

Bystrania konečne naplno bodovali. V 3. kole sa im to podarilo na ihrisku v Gemerskej Polome. Na dobrom teréne a vo veľkej horúčave si Bystrania hneď od začiatku zápasu vynútili hernú prevahu. Už v 5. minúte po rohu Minčíka, hlavou otvoril skóre Čapó. 0:1
Bystrania domácim nedali dýchať, hrali vo veľkom nasadení už aj s Janom Urbanom ml., kto Spolu s Čapom poriadne motali hlavy domácej obrane.
Ďalšie obrovské šance nevyužili Šály, Bernát, Minčík. Domáci mohli aj vyrovnať, keď po chybe stopéra sa rútil domáci záložník sám na brankára, no Máťaš bol na mieste. V 23. minúte J. Urban ml. vystrelil na brankára, ten však loptu vyrazil iba do stojaceho Minčíka od ktorého sa lopta odrazila do domácej brány. 0:2 Bystrania až do záveru polčasu domácich tlačili no gól už nepadol. Domáci sa tiež ešte 2 x dostali pred Máťaša , no ich koncovka nebola presná. V druhom polčase tempo mierne ochablo . Domáci sa snažili dať kontaktný gól no dobre hrajúca obrana Bystrého, už Polomčanov do konca zápasu nepustila do vážnejšej šance. Bystrania mali aj v druhom polčase prevahu, zahrávali veľa rohových kopov. Najväčšie šance však Bernát ani Minčík nepremenili.
Pred 60 divákmi rozhodoval Drenko.
Zostava Bystrého : Máťaš, Galata, Valent , Leng, Krága, Demko, J. Urban ml., Čapó, Šály, Minčík, Bernát. Striedal J. Urban st.

Žiadne komentáre: