pondelok 3. mája 2010

Jovice - Rož. Bystré 3:2 ( 3:0 )







19. kolo 2.5.2010

Na tvrdom a hrboľatom teréne videli diváci zápas dvoch rozdielnych polčasov. V tom prvom Bystrania ukázali ako sa nemá hrať futbal. Od začiatku pôsobili ospalým dojmom , ich hra bola chaotická, plná nepresností a hrubých chýb. Toto dokonale využili domáci hráči, ktorí ponúknuté príležitosti využili. Prvý nájazd domáceho hráča ešte Máťaš zneškodnil, no v 10. minúte už domáci strelili svoj 1. gól. V 23. minúte rozhodca Rási odpískal nepochopiteľný pokutový kop za údajnú ruku Valenta. Nie najvhodnejšou kritikou si za to J. Urban st. vyslúžil od neho červenú kartu. Aj keď domáci nepridali z 11-ky druhý gól, dali ho po rohovom kope po ďalšom zaváhaní v obrane Bystrého. Bystrania sa pomaly preberali no ich útočné akcie boli bezzubé. V 33. minúte domáci po ďalšom rohu opäť z blízka dali svoj 3. gól. 3:0
Bystranom sa vydarila akcia v poslednej minúte 1. polčasu, no prenikajúceho J. Urbana ml. brankár domácich zastavil faulom. Nariadenú penaltu však Leng nepremenil.
V druhom polčase vybehli Bystrania ako vymenení. Aj keď desiati, priklincovali domácich pred ich 16-ku , a dostávali sa do výborných šancí. Tú najväčšiu nepremenil Leng, keď jeho lob vykopával obranca z bránkovej čiary. V 56. minúte Minčík dorážal vyrazenú strelu brankárom do brány a stav sa menil na 3:1. O 10 minút neskôr Leng našiel Minčíka a ten sa opäť nemýlil. 3:2 Ďalší svoj nájazd o 3 minúty neskôr už Minčík tak úspešne nezakončil.
Len priemerné domáce mužstvo sa na posledných 10 minút ešte vzchopilo a ubránilo už víťazstvo 3:2.

Pred 60 divákmi otrasne rozhodoval Rási.
Zostava Bystrého : Máťaš, Valko, Valent, Hajdu, Krága, Urban st. ( ČK) , Leng, Gonos, Rusnyák, J. Urban ml., Minčík

Žiadne komentáre: