pondelok 12. októbra 2009

PAČA - ROŽ. BYSTRÉ 3:2 ( 0:1)











10. kolo 11.10.2009












Bystrania odohrali na Pači ďalší smoliarsky zápas, keď nedokázali udržať dvojgólové vedenie. Na dobrom teréne sa hral od začiatku obojstranne rýchly a zaujímavý futbal. Úvodnému 10-minútovému náporu domácich Bystrania odolali a hra sa postupne vyrovnala. Bystrania zo zabezpečenej obrany vyrážali do rýchlych protiútokov a narobili domácej obrane dosť problémov. V 29. minúte po jednom z takýchto brejkov Rusnyák povyzvŕtal domácich obrancov a krížnou strelou po zemi otvoril skóre. 0:1 Domáci sa dostávali väčšinou iba po 16-ku Bystranov, kde ich vysoké nakopávané lopty výborne odvracali stopéri Valent a Hajdu.
Druhý polčas začali lepšie Bystrania a v 55. minúte po rohovom kope Minčíka, Rusnyák hlavou pridal 2. gól Bystrého. 0:2 O 5 minút nato J.Urban ml. z bezprostrednej blízkosti prekopol bránu Pače. Po tomto zlomovom momente začali Bystranskí krajní obrancovia pri útokoch domácich vyrábať neuveriteľné kiksy a v 68. minúte po sérii nedôrazných odkopov a ,,luftov“ v 16-ke , domáci znížili na 1:2. V 75. minúte po ďalších nevydarených obranných zákrokoch a chybe brankára Pačania vyrovnali na 2:2. 3 minúty pred koncom zápasu dezorientovaná obrana Bystrého v domnení že rozhodca bude pískať ofsajd, nepokryla domáceho útočníka, ktorý povedľa vybiehajúceho Máťaša strelil víťazný gól Pače. Bystrania tak kruto doplatili na svoje školácke chyby, ktoré znehodnotili dobrý výkon mužstva.
Pred 100 divákmi rozhodoval Repaský.
Zostava Rož. Bystrého : Máťaš, Galata, Valent, Hajdu, Uhrin, Šály, Leng, Rusnyák, Krága, Minčík, J. Urban ml. , striedal Dorkin

Žiadne komentáre: