pondelok 19. októbra 2009

ROŽ. BYSTRÉ - NIŽNÁ SLANÁ 2 : 1 ( 2 : 1 )




18.10.2009 11. kolo





V chladnom jesennom počasí na výborne pripravenom teréne potvrdili Bystrania svoju dobrú formu aj v domácom zápase s momentálne 1. mužstvom v tabuľke Nižnou Slanou a zaslúžene zvíťazili 2:1. O dobrú úroveň zápasu sa pričinili obidve mužstvá, ktoré sa snažili o útočnú hru.
Bystrania od úvodu diktovali tempo hry a v 6. minúte po šanci Rusnyáka vyrazenú loptu brankárom hostí Minčík strelou z uhla otvoril skóre. 1:0 Obrancovia hostí si nemali čas vydýchnuť ani v ďalšom priebehu zápasu, lebo Bystrania neúnavne dobíjali ich bránu. V 26. minúte Šály posunul loptu Lengovi a ten z 20 metrov strelou pod brvno zvýšil na 2:0. Nižnoslancom sa vydaril jeden protiútok a v 32. minúte znížili na 2:1. Do polčasu hostia však okrem gólu ohrozili Máťaša v bráne domácich iba jednou strelou, lebo tentoraz pozorná obrana Bystrého pustila hostí iba po 16-ku. V 40. minúte ešte vystrašil brankára hostí Galata svojou delovkou z 30 metrov ktorú len s námahou vyrazil.
Druhý polčas mal podobný obraz ako prvý no s väčšími šancami Bystranov ale už bez gólového efektu. Výborný brankár Nižnoslancov vychytal aj nemožné .Zneškodnil 2 nájazdy Minčíka, šance Urbana a vyškriabal aj hlavičku Hajduho. Hosťom pomohlo v jednom prípade aj brvno. Hostia napriek svojej snahe vážnejšiu príležitosť nemali a strely z diaľky spoľahlivý Máťaš s istotou pochytal. V druhom polčase už gól nepadol a tak si Bystrania pripísali ďalšie 3 body.
Pred 50 divákmi rozhodoval Repaský .
Zostava R. Bystrého : Máťaš, Galata, Uhrin, Valent, Hajdu, Krága, Leng, Rusnyák, Šály, Minčík, J. Urban ml. striedal Dorkin

Žiadne komentáre: