pondelok 14. septembra 2009

ROŽ. BYSTRÉ - JOVICE 5:4 ( 3:2 )
















13.9. 2009 6. kolo

6. kolo OM II.Triedy bolo v znamení peknej septembrovej nedele. Bystrania očakávali ľahší zápas no opak bol pravdou. Jovice sa predstavili v Bystrom v dobrom svetle .
Bystrania sa ujali vedenia už po pár sekundách po rozohrávke zo stredu ihriska . J. Urban ml. vysunul po pravej strane Minčíka, jeho strela sa odrazila od žrde k Hajduovi, a jeho dorážku do brány ešte tečoval domáci obranca do vlastnej siete. 1:0 Potom prišli hluché minúty na obidvoch stranách s množstvom nepresností. V 23. minúte opäť Minčík z pravej strany vystrelil a jeho prízemná strela skončila v bráne Jovíc. 2:0 O 2 minúty neskôr hostia peknou akciou po svojej ľavej strane znížili na 2:1. V 30. minúte Minčík našiel Rusnyáka v 16-ke a ten prekonal brankára Jovíc tretí krát. 3:1 V 32. minúte po zaváhaní obrany Bystrého Jovice peknou strelou znížili opäť na rozdiel jediného gólu.
V 2. polčase vyvinuli Bystrania od začiatku väčší tlak na súpera. V 55. minúte po jednej z akcií domácich, Hajdu presným centrom našiel Minčíka a ten sa nemýlil a zvýšil na 4:2.
O 2 minúty na to Lengovu chybnú rozohrávku zachytil útočník Jovíc a opäť znížil na rozdiel jedného gólu. 4:3 V 62. minúte prízemný Minčíkov center pred bránu Hajdu pohodlne doklepol do brány Jovíc.5:3 O 2 minúty nato hostia opäť po zmätkoch v obrane znížili na 5:4.
Nervózni Bystrania nakoniec už zápas nepustili zo svojich rúk a pripísali si ďalšie 3 body. Pod vysoký počet gólov v Bystranskej sieti sa podpísala domáca obrana, ktorá nemala svoj deň. Ich hrubé chyby nekompromisne trestali Jovický hráči. Ešte šťastie že Máťaš v bráne domácich sa niekoľko krát vyznamenal.
Pred 40 divákmi rozhodoval Iglai.
Zostava R. Bystrého : Máťaš, Galata, Demko, Leng, Uhrin, J.Urban ml., Valko, Rusnyák, Krága, Minčík, Hajdu striedali : Ujházi, J. Urban st.


V drese Bystrého sa po prvý krát predstavil aj náš nový hráč Milan Demko, ktorý prišiel na hosťovanie zo Štítnika. Minulú sezónu hral v Rudnej. Prajeme mu hodne športových úspechov v našom mužstve.

Žiadne komentáre: