pondelok 7. septembra 2009

RAKOVNICA - ROŽ. BYSTRÉ 1:1 ( 0:1 )







6.9.2009 5. kolo

Bystrania v Rakovnici nepotvrdili dobrý výkon z minulého kola a iba remizovali v tradičnom derby s Rakovnicou. Tak ako minulú sezónu ani tentoraz sa im na ihrisku v Rakovnici nedarilo hlavne strelecky. Celý 1. polčas boli Bystrania lepším mužstvom na ihrisku, no gólovo sa presadil iba Minčík v 32. minúte po rýchlom úniku po ľavej strane a zakončení z uhla otvoril skóre 0:1. Bystrania prekonali gólmana domácich aj v 15. minúte, no pre ofsajd gól neplatil. Nedôraz v zakončovaní akcií sa Bystranom nakoniec vypomstil. Domáci hráči v 1. polčase vážnejšie neohrozili bránu Bystranov a ich slabé strely Máťaš pochytal.
Druhý polčas začali lepšie domáci. Hrozba pre Bystranov šla hlavne po autových vhadzovaniach v blízkosti 16-ky Bystrého, keď domáci ich hádzali až pred bránu z čoho vznikali nepríjemné momenty pre Bystré. Rakovnica dala svoj vyrovnávajúci gól po rohovom kope v 53. minúte. Odrazená lopta sa dostala pred domáceho hráča ktorý z 10 metrov prudkou strelou nedal Máťašovi šancu. 1:1 V 82. minúte mal najväčšiu šancu Bystranov tradičný nepremieňač šancí Rusnyák, keď z 3 metrov netrafil domácu bránu. V poslednej minúte mohli Rakovničania podniknúť nebezpečný protiútok do odkrytej bystranskej obrany, no Ujházi ich sľubnú akciu včas zmaril.
Zápas bol bojovný no s množstvom nepresností a množstvom technických nedostatkov u oboch tímov. Aj preto to bol pre diváka dosť nezáživný zápas.
Pred 80 divákmi rozhodoval Petro.

Zostava Bystranov : Máťaš, Valent, Krága, Leng, Dorkin, Rusnyák, J. Urban ml., J. Urban st.,
Valko, Minčík, Hajdu striedali : Galata, Ujházi

Žiadne komentáre: