pondelok 21. septembra 2009

KRUŽNÁ - ROŽ. BYSTRÉ 7:1 ( 3:1 )







20.9.2009 7. kolo

Len málokto čakal takýto výsledok týchto dvoch mužstiev ktoré mali po 6. kole v kolónke prehier nulu. Kružná začala zápas s veľkou iniciatívou a už po štyroch minútach dala úvodný gól po kombinačnej akcii z ich pravej strany. Domáci pokračovali v tlaku a v 12. minúte opäť po tej istej strane vošli do 16-ky a zvýšili na 2:0 . Od 15. minúty sa Bystrania osmelili a v 17. minúte Rusnyák po Urbanovej prihrávke znižoval na 2:1. Bystrania ešte v ďalších desiatich minútach boli domácim rovnocenným súperom. Na bránu Kružnej ešte 2x vystrelil Leng a veľkú šancu spálil Rusnyák a Urban. Potom už bolo na ihrisku iba jedno mužstvo. V 43. minúte domáci z priameho kopu zvýšili na 3:1.
V druhom polčase väčšina hráčov Bystrého pôsobila odovzdaným dojmom a bola len otázka času ako bude narastať skóre v prospech domácich. Tí hýrili pohybom, hrali z chuti a vytvárali si jednu šancu za druhou. V 52. minúte zvýšili na 4:1, v 56. minúte z 11-ky na 5:1.
Bystranský útok prestal existovať, záloha zmizla a preťažená obrana vyrábala chyby, bojovnosť , nasadenie a reprezentovanie obce zostalo v šatni. Dostať sa na polovicu súpera bol problém . Z toho profitovali domáci hráči a ďalšie góly pridali v 65. a 73. minúte , keď padol posledný gól na 7:1.
Pred 60 divákmi rozhodoval Jonás.
Zostava Rož. Bystrého : Máťaš- Galata, Valent, Leng, Uhrin, Urban ml., Krága, Valko, Rusnyák, Minčík, Hajdu striedali : Dorkin, Ujházi, Šály

Žiadne komentáre: