pondelok 31. augusta 2009

ROŽ. BYSTRÉ - BOHÚŇOVO 5:2 ( 2:1 )


4. kolo 30.8.2009

Bohúňovo sa predstavilo v R.Bystrom s novým mužstvom a zanechalo tu dobrý dojem.
Začiatok zápasu bol poznačený nepresnými prihrávkami obidvoch tímov.Bystrania sa hlavne v zálohe nevedeli dostať do správneho tempa a chýbala aj patričná bojovnosť. Prvú vážnejšiu príležitosť mal Leng v 20. minúte, no jeho strela spoza 16-ky len opečiatkovala ľavú žrď brány hostí. V 22. minúte zahrával z ľavej strany Leng priamy kop a jeho center usmernil hlavou do siete J. Urban ml. 1:0 Hostia nebezpečne kontrovali hlavne po svojej pravej strane a dosť zamestnávali domácu obranu. V 30. minúte nachytal brankára Bohúňova Minčík , keď mu z priameho kopu z 20 metrov poslal svoju vizitku. 2:0 Zápas bol však naďalej vyrovnaný a v 43. minúte po rýchlom protiútoku hostia znížili na 2:1.
Druhý polčas Bystrania očividne pridali na dôraze, hra sa im začala dariť a ukázali kto je tu doma. V 55. minúte za faul na Hajduho J. Urban ml. z 11-ky zvýšil na 3:1. O 5 minút neskôr skratoval Uhrin, keď zahral pred svojou bránou loptu rukou. Za toto sa mu rozhodca ,,odmenil ´´ červenou kartou a z nariadenej penalty Bohúňovo znížilo na 3:2. Bystrania aj desiati v ďalšom priebehu jasne dominovali na svojom ihrisku a po individuálnej akcii v 81. minúte J. Urban ml. zvýšil na 4:2. V 84. minúte po ďalšom faule na domáceho hráča v 16-ke opäť J. Urban ml. korunoval svoj dobrý výkon svojim 4. gólom v zápase a uzavrel skóre na 5:2. Za zmienku ešte stoja 3 strely Hajduho a tyč Minčíka.
Pred 50 divákmi rozhodoval Lucza.
Zostava R. Bystrého : Máťaš, Krága, Leng, Ujházi, Uhrin, Dorkin, Valko, Rusnyák, J. Urban ml.,T. Gonos, Minčík striedali : Hajdu, J. Urban st.









Žiadne komentáre: