pondelok 28. septembra 2009

ROŽ. BYSTRÉ - KOVSTAV 1:1 ( 0 : 1 )
















7. kolo 27.9. 2009

Bystrania nastupovali na zápas s veľkým odhodlaním zabojovať a získať doma tri body. Úvodné minúty naznačili že dobrý výsledok sa môže dostaviť. Bystrania mali viac loptu na svojich kopáčkách a boli iniciatívnejší ako súper. Avšak pozorne brániaca obrana Kovstavu nepúšťala Bystranov do veľkých šancí. V 20. minúte dobre vystrelil Leng no obranca hostí loptu stihol hlavou tečovať vedľa brány. Kovstaváci neútočili často, no každý ich protiútok poriadne zamestnal domácu obranu. Po rohovom kope v 24. minúte sa Kovstav ujal vedenia, po nedôrazne odhlavičkovanej lopty z o 16-ky a následnej dorážky hráča hostí. Hostia sa stiahli po góle na vlastnú polovicu a naďalej dobre bránili a Bystranov nepustili ďalej ako po 16-ku. Bystrania kazili veľa prihrávok hlavne v strede ihriska , nedokázali vymyslieť nič na súperovu obranu. Počas celého zápasu si nedokázali vynútiť priamy kop v blízkosti 16-ky.
Druhý polčas Bystrania začali odvážnejšie a v 50. minúte po akcii Hajduho, Rusnyák z 10 metrov prízemnou strelou vyrovnal na 1:1. Bystrania mali ešte 2 sľubné šance v 2. polčase. Urbanovu hlavičku brankár vyrazil a Valkova dorážka skončila na brvne brankára Kovstavu.
Bystranom chýbalo šťastie v zakončení, no nakoniec ho predsa mali keď Leng v záverečných minútach vykopával loptu z prázdnej brány. Kovstav ukázal prečo ešte na súperových ihriskách v tejto sezóne neprehral.
Pred 40 divákmi rozhodoval Repaský.
Zostava R. Bystrého : Máťaš, Galata, Valent, Leng, Krága, Valko, Rusnyák, Šály, Urban ml., Minčík, Hajdu striedal J. Urban st.
OSTATNÉ VÝSLEDKY II. TRIEDY - 8.kolo: Pača - Hrhov 5:3, Ml. Brzotín - Ml. Jovice 2:2, Čoltovo - Rakovnica 2:1, Slavošovce - Drnava 2:0, Nižná Slaná - Kružná 3:2, Kečovo - Bohúňovo 2:3.

Žiadne komentáre: