pondelok 24. augusta 2009

DRNAVA - ROŽŇ. BYSTRÉ 2:2 ( 1:2 )




23.8.2009 Bystrania cestovali na svoj zápas tretieho kola OM II.triedy do Lipovníka. Tam na nich čakali ,,domáci futbalisti´´ z Drnavy.
Obidve mužstvá začali hrať otvorený futbal s cieľom čo najskôr streliť gól. Útoky sa striedali na jednej aj druhej strane. Prvý gól strelili Bystrania už v 5. minúte po dobrej kombinácii J. Urbana ml. a Tibora Gonosa, ktorý túto akciu aj gólovo zakončil. Bystrania naďalej dobre útočili a vytvárali si pekné šance. V 7. minúte mal dobrú príležitosť J. Urban ml. a v 28. minúte Minčík. Hra sa postupne aj pritvrdzovala, z čoho pramenil aj veľký počet žltých kariet. Bystrania ich videli 5. Po jednom z útokov domácich hráčov sa v 37. minúte spoza 16-tky vydarila krásna strela domácemu hráčovi, keď napálil strelu pod brvno a zrovnal stav na 1:1.
V 40. minúte Rusnyák zblízka prestrelil domácu bránu. V 42. minúte sa však skóre opäť menilo. Rusnyák sa dostal za chrbát domácej obrany, spätnou prihrávkou našiel J. Urbana ml., ktorý túto akciu zo 7 metrov úspešne zakončil. 1:2
Druhý polčas začali Drnavčania s veľkým náporom. Začali byť aktívnejší v zálohe aj v útoku. Napádali Bystranov už na ich polovici, začali hrať agresívnejšie a nedovolili im poriadne rozvinúť takmer žiadnu akciu. Napriek tomu si nedokázali vypracovať 100% príležitosť. Tú im nakoniec ponúkli Bystrania, keď po zlej rozohrávke na pravej strane obrany v 65. minúte sa lopty zmocnili a priamočiarou akciou stav zrovnali na 2:2. Domáci aj naďalej mali optickú prevahu, Bystrania však pozorne bránili. Bystrania sa spoliehali na rýchle protiútoky, ktoré ťahal hlavne Minčík po pravej strane. Po jednom z takýchto brejkov mal v 81.minúte obrovskú šancu J.Urban ml., no nepretlačil loptu za chrbát domáceho brankára.
Keďže do konca stretnutia už nikto gól nedal, zápas sa skončil 2:2.
Pred 50. divákmi rozhodoval Molnár.
Zostava Bystrého : Máťaš, Galata, Leng, Uhrin, Ujházi, J. Urban ml., Rusnyák, Valko, Krága, T.Gonos, Minčík striedali : Dorkin, Šály, J.Urban st.






Žiadne komentáre: