pondelok 20. apríla 2009

Rakovnica - R. Bystré 1 : 0 ( 1 : 0 )







19.4. 2009 sa v 17. kole stretli v susedskom derby domáca Rakovnica a Rož. Bystré.Bystrania po dobrom výkone a výsledku v Slanej , si trúfali v Rakovnici uhrať aspoň bodík. Bystrania začali lepšie. Prvá 20 minútovka patrila Bystranom, mali územnú prevahu, no z rohov a ani z ďalších sľubných akcií nedali gol. Postupne sa hra vyrovnala, a domáci začali tiež ohrozovať bránu Bystrého. Najväčšiu šancu spálil domáci útočník, keď nevyužil nájazd na brankára Máťaša. V 33. minúte nakopával takmer z polky ihriska do 16-ky Bystrého loptu L. Fabian, tej sa nikto nedotkol až skončila v bráne Bystrého. 1:0.
Bystrania do 2. polčasu nastúpili s odhodlaním zrovnať stav. Pridali na tempe, vyhrávali väčšinu osobných súbojov, boli stále častejšie na polovici Rakovnice. Obrovskú šancu v 65 minúte, keď lopta skákala po bránkovej čiare domácich, nedokázal nikto z Bystranov dotlačiť do siete. O pár minút neskôr sa dostal do výbornej pozície Minčík , no trafil len tyč domácej brány. Naopak po jednom z protiútokov , domáci mohli zvýšiť stav , noˇUhrin bol proti a vykopával loptu z prázdej brány. Domáci ešte dvomi strelami preverili pozornosť Máťaša. V posledných minútach sa už nič zvláštne nestalo a tak si Rakovnica zaknihovala 3 body.
Pred 80 divákmi rozhodoval Farkaš
Zostava R. Bystrého : Máťaš- Valent, Uhrin, Leng, Krága, Dorkin, Rado Šimko, Rusnák, Račko , Minčík, Urban striedal Galata



Škoda premrhaných šancí, ale nie vždy vyjde zápas podľa predstáv

Žiadne komentáre: