pondelok 21. júna 2010

Čoltovo - Rož. Bystré 4:6 ( 1:5 )

20.6.2010 25. kolo

V Čoltove sa zrodil hokejový výsledok , zásluhou množstva šancí na obidvoch stranách a slabou obrannou hrou oboch celkov.
Prvý gól dali domáci po rýchlom prieniku po ich ľavej strane v 12. minúte. Bystrania však zásluhou Rusnyáka vyrovnali už o minútu 1:1. V 21. minúte Demko krížnou prízemnou strelou zvýšil na 1:2 pre Bystré. V 25. minúte Minčík strelou z pravej strany pridal tretí gól Bystrého. V 30. minúte Rusnyák opäť z ľavej strany zvýšil na 1:4. V 38. minúte si na Minčíkov center nabehol Urban ml. a z tvrdého vzdušného súboja padol ďalší gól Bystranov. 1:5. Bystranom sa 1. polčas mimoriadne darilo, keď väčšinu svojich útokov dotiahli do gólového efektu. Nezabránil im v tom ani hrboľatý , nekvalitný terén. V 2. polčase Bystrania nepochopiteľne poľavili, strácali lopty v strede ihriska. Domáci akoby vymenení s ponúknutými loptami začali podkurovať Bystranskej obrane, ktorá presile domácich len s problémami čelila, lebo hráči zo stredu poľa sa už dozadu nevracali. V 68. minúte ešte domáci nepremenili pokutový kop, no o 2 minúty neskôr už znížili na 2:5. Ďalšie veľké šance domácich vychytal Máťaš, niektoré skončili ich nepresným zakončením. V 83. minúte Minčík po rýchlom protiútoku poistil vedenie Bystranov na 2:6. V posledných minútach tlak domácich vrcholil a vyústil do 2 gólov. 4:6

Pred 30 divákmi rozhodoval Iglai.
Zostava Bystrého : Máťaš, Uhrin, Valent, Krága, Ujházi, J. Gonos, Rusnyák, Valko, Demko, Minčík, J. Urban ml., striedali : Bernáth, J.Urban st.

Žiadne komentáre: