pondelok 2. novembra 2009

ROŽ. BYSTRÉ - ČOLTOVO 8:2 ( 2:0 )











13. kolo 1.11.2009

Na deň Všetkých Svätých pripadlo 13. poslené jessenné kolo OM II. Triedy vo futbale. Bystranom sa zápas vydaril a hladko zdolali Čoltovo 8:2. Strelecky sa darilo Jánovi Gonosovi , ktorý po dlhom zranení strelil 4 góly.
Na 1. gól si musela hŕstka divákov počkať až do 25. minúty, ktorý strelil po peknej kombinačnej akcii s J.Urbanom Ján Gonos. Do tej chvíle ešte stihli pozahadzovať veľké šance Rusnyák a Urban. V 28. minúte Minčík zblízka pätičkou zvýšil na 2:0. Do polčasu mohli Bystrania ešte pridať pár gólov no Leng ani Urban svoje tutovky nepremenili. Hostí raz zachránila aj spojnica brány po strele Gonosa. Čoltovo v 1. polčase nemalo výraznejšiu príležitosť na skórovanie, aj keď snaha ich hráčov bola veľká.
V 2. polčase sa roztrhlo vrece s gólmi. V 50. minúte ešte Urban z metra prekopol ponad bránu, no v 53. minúte Gonos zvýšil na 3:0 . Krága v 55.minúte potiahol loptu po pravej strane, spätnou prihrávkou našiel Lenga a ten po zemi zvýšil na 4:0. Na 5:0 v 57. minúte zvyšoval Rusnyák. Hostia v 60. minúte využili nekoncentrovanosť Bystranských obrancov a znížili na 5:1. V 65. minúte strelil 6. gól Bystrého Gonos, a o päť minút nato ten istý hráč upravil na 7:1. Posledný gól Bystrého strelil Rusnyák v 74. minúte. 8:1 Hosťom sa ešte raz podaril rýchly protiútok z ktorého vyťažili svoj druhý gól. 8:2 Čoltovo môže ešte poďakovať Urbanovi, ktorý v závere ešte spálil tri čisté šance. Bystrania sa tak po polovici súťaže posunuli na 3. miesto.
Pred 30 divákmi rozhodoval Rási.
Zostava Bystrého : Máťaš, Galata, Uhrin, Valent, Hajdu, Krága, Ján Gonos, Leng, Rusnyák, Minčík, Ján Urban ml., striedali : Dorkin, Ujházi

Žiadne komentáre: