pondelok 26. októbra 2009

MLADOSŤ BRZOTÍN - ROŽ. BYSTRÉ 3:3 ( 2:1 )











12. kolo 25.10. 2009

Zápas v Brzotíne sa začal s meškaním, lebo delegovaný rozhodca Molnár sa na zápas nedostavil. Delegát zápasu za prítomnosti kapitánov oboch mužstiev vyžreboval rozhodcu , ktorého oba týmy dali do žrebovania. Žreb určil zástupcu Bystranov Peťa Ďurského – Žiletku.
Svoju úlohu zvládol dobre, no musel sa vyrovnať s nadávkami a vyhrážkami od domácich hráčov, ktoré ho sprevádzali počas celého zápasu. Bystrania začali aktívne a v 8. minúte Urban nastrelil žrď domácej brány. V 10. minúte dobre postavený Rusnyák strelil vedúci gól Bystrého.1:0 Po góle prebrali iniciatívu domáci hráči, Bystrania nepochopiteľne poľavili, čo sa im nevyplatilo. V 25. minúte domáci útočník krížnou strelou z uhla do vynkla vyrovnal na 1:1. Po ďalšej chybe v zadných radoch v 35. minúte sa domáci ujali vedenia 2:1. Po rošádach v zostave Bystrého sa Bystrania v 2. polčase opäť prebrali, no v 60. minúte aj tak inkasovali gól po peknej akcii domácich rýchlych útočníkov. Bystrania prepli ešte na vyššie obrátky a usadili sa na polovici Brzotínčanov. V ďalšom priebehu hry si Bystrania vytvorili niekoľko vyložených gólových šancí, no ani Valent, Minčík, Rusnyák a Leng zblízka nedokázali skórovať. Predsa len v 73. minúte sa to podarilo Minčíkovi a svitla ešte nádej aspoň na bod. Tlak na bránu Brzotína sa stupňoval, no vykúpenie priniesla až posledná minúta nadstaveného času, keď po prihrávke Krágu Leng vyrovnal na 3:3.
Pred 70 divákmi rozhodoval Peter Ďurský
Zostava Bystranov : Máťaš, Uhrin, Valent, Hajdu, Krága, Demko, Leng, Rusnyák, Šály, Minčík, J. Urban ml. striedal Ujházi

Žiadne komentáre: