nedeľa 31. mája 2009

Kovstav Rožňava - Rož. Bystré 0 : 5 ( 0 : 4 )

23. kolo 30.5.2009
V Nadabulej sa hral zápas dvoch rozdielnych polčasov. V 1. vychádzalo Bystranom takmer všetko, v druhom skoro nič.
Už v 2. minúte Rado Šimko po prihrávke Romana Š. tvrdou strelou otvoril skóre. 0:1 V 6. minúte Roman Šimko po prihrávke Rada Š. zľavej strany krížnou strelou zvýšil na 0:2. V 17.minúte strela Romana Š. tesne minula bránu domácich. V 20.minúte Minčík po centri Račkaprestrelil domáceho brankára a bolo 0:3. V 31. minúte opäť Minčík po prihrávke Romana Š. umiestnil loptu povedľa brankára a zvýšil na 0:4 Domáci sa z tohoto šoku už nedokázali spamätať a nezmohli sa ani na jednu súvislejšiu akciu. Bystranská obrana pracovala spoľahlivo, v strede zálohy excelovali bratia Šimkovci.
V 2. polčase sa prevaha Bystranov prejavila ešte vypuklejšie no bez výraznejšieho gólového efektu. V 50. minúte mohol dať svoj 1.gól Ferenc, no z 5 metrov netrafil prázdnu bránu. V 57. minúte Roman Š. nepreloboval domáceho brankára ktorý bol ďaleko od svojej brány. O minútu neskôr Galata zblízka minul bránu. V 61. minúte unikol domácej obrane Minčík, obišiel aj brankára a svojim tretím gólom v zápase zvýšil na 0:5. Po tomto góle domáci brankár od zlosti opustil svojvoľne ihrisko, a za svoje počínanie si vyslúžil od rozhodcu červenú kartu. Do brány sa postavil hráč z poľa. Koncert nepremenených šancí Bystranov pokračoval dvoma delovkami Galatu a dvoma obrovskými šancami Račka, ktorý zblízka nedorážal loptu do siete. Domáci sa zmohli v poslednej minúte na jednu strelu, ktorú unudený Máťaš bezpečne kryl.
Pred 30 divákmi rozhodoval p. Iglai.
Zostava Rož. Bystrého : Máťaš- Krága, Valent, Galata, Rusnák, Dorkin, Ro. Šimko, Ra. Šimko, Ferenc, Minčík, Račko striedal Polyák






Žiadne komentáre: