utorok 11. augusta 2009

KEČOVO - ROŽ. BYSTRÉ 2 : 2 ( 1 : 2 )







9.8. 2009 sa rozbehol 1. kolom nový futbalový ročník v okrese Rožňava. Pred zápasom by Bystrania brali jeden bod všetkými desiatimi, no po zápase všetci konštatovali, že sme prišli o 2 body.
Celý 1. polčas mali Bystrania jasne vo svojich rukách. Množstvo nepremenených šancí sa Bystranom nakoniec vypomstilo. Už v 3. minúte Hajdu spálil prvú tutovku. V 6. minúte Minčík nastrelil brvno, v 10 minúte Rusnyák zblízka prekopol odkrytú bránu.V 12. minúte sa Bystrania konečne ujali vedenia. Krásny gól strelila posila z Rožňavy Ján Urban ml.. Na ideálnu Lengovu prihrávku si výborne nabehol a z hranice 16-ky delovkou prestrelil domáceho brankára. V 19. minúte sa domáci dostali do prvej šance a po nedorozumení v Bystranskej obrane vyrovnali na 1:1. V 20. minúte odstúpil z hry pre zranenie Valent, čo negatívne ovplyvnilo hru Bystranov. Bystrania sa však až do konca 1. polčasu dostávali do dobrých pozícií pred domácou bránou. V 23. minúte Rusnyák opäť netrafil bránu. V 26. minúte po centri Minčíka , Valko dorážal loptu do siete. 1:2. Do konca polčasu ešte zahodili ďalšie šance Hajdu, Rusnyák a Minčík.
V 2. polčase sa hra vyrovnala. Domáci svojou bojovnosťou prejavili túžbu neprehrať. Bystranom dochádzali sily a Kečovo si začalo vytvárať nebezpečné šance. No ich snaha končila na brankárovi Máťašovi alebo nepresným zakončením. Bystrania si ešte vytvorili 3 čisté šance, no slabý dôraz pred domácou bránou už ďalší gól do siete Kečova nepriniesol.
Tesne pred záverečným hvizdom sa domácim pri ich enormnej snahe podarilo streliť vyrovnávajúci gól.
Pred 50 divákmi rozhodoval Lucza
Zostava Bystrého : Máťaš – Galata, Valent, Uhrin, Leng, Krága, Rusnyák, Valko, J. Urban ml., Minčík, Hajdu striedali Ujházi, Šály, Dorkin

Žiadne komentáre: