štvrtok 23. júla 2009

12.7. 2009







Memoriál J. Babiča, P. Urbana a M. Lindáka

Výsledky turnaja v Rožňavskom Bystrom :

Rudná – Honce 3:3 4:5 na p.k
Rožňavské Bystré – Rakovnica 2:0

O 3. miesto

Rudná – Rakovnica 1:0

Finále

Honce – Rožňavské Bystré 6:1

Najlepším strelcom turnaja sa stal Jaroslav Strelka z Honiec so 6 gólmi. Cenu najlepšiemu strelcovi venovala firma MIKO SPORT Rožňava.


V nedeľu 12.7.2009 sa do Rožňavského Bystrého prišlo pozrieť na futbal vyše 200 divákov. Počasie tiež prialo futbalu. Turnaj sa začal s menším meškaním o 13:30.
V prvom zápase Rudná vyhrávala už 3:1, no v záverečných minútach Hončania vyrovnali a na 11-ky postúpili.
V druhom zápase si Bystrania poradili s Rakovnicou 2:0 a stali sa druhými finalistami.
Zápas o tretie miesto medzi Rudnou a Rakovnicou bol trápením pre Rudnú lebo dobre brániaci Rakovničania dlho odolávali a mali tiež šance na vyrovnanie. Rudná však zápas dotiahla do víťazného konca a výsledkom 1:0 skončila tretia.
Vo finále Honce zdolali Bystré 6:1. Bystranom opäť zlyhala obrana, čo sa prejavilo aj na výsledku. Honce sa tak stali víťazom turnaja v R. Bystrom.

V drese Bystrého sa vystriedali títo hráči : Máťaš, M.Gonos- Valent, Ujházi, Uhrin, Galata, T.Leng, M.Leng ml., M.Leng st., Šály, Rusnák, A.Urban, Krága, Račko, Minčík, Hajdu, Ro. Šimko, J. Valko

V polčase finálového zápasu sa žrebovala tombola, do ktorej prispeli títo sponzori :
Obecný úrad Rožňavské Bystré, Ing. Ján Dávid, Ing. Ondrej Molnár, Viera Molnárová, Ondrej Urban, Peter Ďurský ml., Milan Babič, Agrospol Honce, Mgr. Jozef Sarvaš, Jozef Sarvaš st., Ján Oravec, Ondrej Leng, Rastislav Ilašenko, Ľudovít Uhrin, Ing. Peter Ujházy, Ľubomír Sedlák, UaPS Rož. Bystré, Monika Urbanová. Ďakujeme !
Taktiež patrí poďakovanie všetkým tým, ktorí sa pričinili o technické zabezpečenie turnaja.

Žiadne komentáre: