pondelok 25. mája 2009

Rož. bystré - Čoltovo 4 : 3 ( 1 : 2 )







22. kolo 24.5.2005

Čoltovo s omladeným mužstvom 3x v Bystrom vyhrávalo, no 3 body zostali nakoniec doma.
Od začiatku zápasu sa hral v R. Bystrom útočný futbal . Čoltovo v prvej štvrťhodine 2x nebezpečne ohrozilo bránu Bystrého no ich strely tesne minuly Rusnákovu bránu, ktorý bol dnes brankárom Bystranov , z dôvodu neúčasti Máťaša a nútene oddychujúceho Ujháziho. V 19. minúte sa Čoltovo po rýchlom brejku dostalo do vedenia. 0:1 v 29. minúte bol vylúčený hráč z lavičky hostí za hrubé urážky rozhodcu. V 30. a 35. minúte strely J. Urbana st. šli len ponad bránu Čoltova. V 43. minúte Minčíkov prienik a presné zakončenie znamenalo zmenu skóre na 1:1. V závere 1. polčasu sa však Čoltovo ujalo opäť vedenia, keď gól dosiahli po nedôraznom odkope obrany Bystrého a následného presného zakončenia hráča Čoltova.
V druhom polčase Bystrania jasne ovládli hru no šance Račka a Lenga 2x ešte gólový efekt nepriniesli. V 60. minúte Račko presne odcentroval na Lenga, a ten zblízka dorážal loptu do siete hostí. 2:2 O päť minút neskôr sa Čoltovo z ojedinelého protiútoku opäť dostalo do vedenia. 2:3 V 70 minúte hlavička Račka tesne minula bránu a takisto tutovka Lenga si tiež nenašla cestu do siete. V 83. minúte po presnej prihrávke Romana Šimka, Leng tentoraz úspešne zakončil akciu a vyrovnal na 3:3. V hektickom závere ešte Rado Šimko zblízka prekopol bránu, ale v 87. minúte priniesla vykúpenie strela Minčíka z hranice 16-ky, keď jeho prízemná strela preletela brankárovi Čoltova pomedzi nohy a znamenala víťazný gól pre Bystré. 4:3 Bystré sa týmto víťazstvom priblížilo k piatemu Čoltovu na 1 bod.
Pred 30 divákmi rozhodoval R. Farkaš
Zostava Rož. Bystrého : Rusnák – Galata, Valent, Krága, Leng, Dorkin, J. Urban, Ra. Šimko, Ro. Šimko, Račko, Minčík striedali Šály, Polyák

Žiadne komentáre: